Dengan lidah terbakar ku suarakan keresahan

Thursday, September 10, 2009

Sekeping gambar memberi seribu makna?

so-called pada hari bersejarah, 09.09.09

18 comments:

mYpRecious said...

Tahniah~!!!!!

Positif tu...

Cursive said...

mula-mula aku tengok, aku dok paham lasung mende hape dok tau.. bile tgk komen baru tau..

Tahniah ye Chekgu Fast ngan Chekgu Azizah

maasyuk said...

waaaa....faiq bakal dpt adek lg...tahniah2..dharapkn sume bjln lncr dis time around..amin.doa kami dr jauh..~emmasyuk + bby dlm pewut~ (^^,)

FastRi said...

time kasih belake. harap2 kali ni ni jadi molek. sume sihat dan kuat. Amin.

golongan pompuan memang familiar dgn mende ni. aku duk tunggu respon dari golongan lelaki. tapi dah pecah 'bor'. aku ingat nak close-up lagi tapi camera tepon... tu pun blur doh.

Mince4AM said...

hah haha...tahniah! bahang demang?

Syafinaz said...

Congrats en fastri

AzUraAa said...

wahhh... congratz!
yeah, faiq nak dapat adik!!

FastRi said...

ahah... demang leng je. tadi gi klinik doktor kata migrain la, uluran la, gastrik la... macam2 nyakit. bulehla mc sehari. mc pertama aku sepanjang berkhidmat 6 tahun ni. hari ini dalam sejarah lagi.

terima kasih belake sekali lagi. doa2 semoga semuanya selamat kali ni dan seterusnya insyaallah

Cursive said...

tahniah kepada fastri kerana berjaya mencipta sejarah!! cuba lagi di lain hari utk mencipta sejarah yang mungkin berulang.. hehe

Nan said...

Tahniah cikgu!!!moga murah rezeki dan sihat selalu

M-Yusof said...

congrate!

mohd kazziman said...

tahniah chekgu. faiq dapat adik. way to go..

setjiweluke said...

alhamdulillah.. jage molek ah.. heheh.. aritu perasan doh.. dang ke orang umoh plok pecoh bor dulu.. eheh.. bile fazri nok maghi buke dumoh plok hei?

FastRi said...

ujung minggu ni insyaallah. nok masok mende? hehe..
terima kasih

syik s. said...

congratulation!

korawk said...

Tahniah!!! semoga selamat

Dhani said...

tahniah cikgu faz. cikgu faz dah nak masuk 2 orang. cikgu sab bila lagi? hehe.

the farouk said...

aku rasa berkat bulan ramadhan ni...dh lama tahang...kah kah kah