Dengan lidah terbakar ku suarakan keresahan

Monday, October 20, 2008


6 comments:

Miss Azura said...

budak macam ni tayah antar sekolah la..duk umah..mak bapak ajar sendiri..panas je hati..

FastRi said...

hahaha.. tu kartun masa tgh hot kisah2 kebobrokan guru (konon2nya) tahun lepas kalau tak silap aku

Dhani said...

kawan (pompuan) aku keje cikgu. ngajar budak form 2 form 3. hari-hari dia tensen. sebab bebudak "nakal" sangat. tapi tak boleh nak buat apa. kalo pukul budak tu kan, bercalar kereta sudah pasti. abis nak buat cane?

Miss Azura said...
This comment has been removed by the author.
FastRi said...

dhani: abis nak buat cane? nak buat bodo boleh.cikgu tak rugi pape pun.kebanyakan cikgu yang 'tak kuat iman' buat gitu la.yang rugi budak2 tu la.tapi cikgu perempuan memang kesian.kadang2 kena buli ngan budak2. Tapi (lagi) ada juga yang aku tengok boleh control class.especially cikgi2 dari selangor sana.kalu cikgu laki2 tu budak2 ada jugak rasa kecut perut sikit

Miss Azura said...

kene pandai2 la gune psikologi la..darjah 1 - 3, kene ilmu manje2, peluk, sayang2...darjah 4 - form 2, ROTANNNNN!!!, form 4 & 5 gune psikologi baik punye..jgn rotan..dorang da ade air muke...pandai2 pscyho la..huu..sape ckp jdk cikgu senang...susssaahhh...