Dengan lidah terbakar ku suarakan keresahan

Wednesday, February 11, 2009

A//MINCE Studio/Infoshop

(2000 - 2004)


Bengkel silkscreen

Rai Ko Ris - Hc/punk dari Nepal beraksi di studio


Dapur a//mince

memasak untuk pengedaran makanan percuma

Tokey a//mince (kanan)

bilik info, pustaka, tempat bincang, lepak, tidur dan lain-lain

22 comments:

Cursive said...

a//mince - sebuah kenangan yang melahirkan/discover byk band2 k.trg, a gathering place for friends, a sleeping place, a reading place, a jamming place dan macam2 lagi laa.. aku rase kite patut wat compilation tribute to a//mince studio/infoshop.. hehehe

FastRi said...

menarik gok tu. kena kemukakan idea tu ke nizang

dean said...

best tempat ni. sempat juga kawe sampai sekali :)

Kronik Kronisme said...

heh...aku...ok gok tu...tp band2 lama la...era a//mince la kena record...hahah...

rindu a//mince...

setjiweluke said...

huhu.. nostalgia!

Cursive said...

sape ehh band2 era a//mince ni? jellybelly, sleepyjeremy, e.k.e, karut (?), kasih sayang.. sile sambung...

rizie said...

rare gile!

Kronik Kronisme said...

g7, the farouks, game of despair, the obvious (aka feverish), inikah hidup, 50 k promises...

setjiweluke said...

sambung..

rai ko ris
18valencia
strict tease
jang
dakootyroaches
the mojos
quiet rot
ramona / dullydog
emily died yesterday

tribute to a//mince oleh sume band hok pernoh main jamm session kat a//mince.. eheh..

Cursive said...

18 Valencia? Hahahahaha..

setjiweluke said...

mende agi nizang.. wat lalu comp ni.. eheh..

p/s: cikgu.. anda telah ditagged oleh encik saye..

karim rambo said...

abe fazri...kirim salam sama itu mat loe, mat duang,adikmu dan sebagainya. -from buff

Cursive said...

fastri.. fastri.. di mane kamu ini ya, udah lama tidak ketemuan, rindu amat sih.. hihhaha

syik s. said...

aku pun dah penah sampai sekali sinih!

malammalam said...

tempat jatuh lagi di kenang,
inikan pula....

FastRi said...

puh, lama gila aku menyelam tanpa sempat meninggalkan pesan.
doh.. napok mcm mendapat sambutan je tribute tu.. on lalu nizang
apa pun tempat tu memang meninggalkan kenangan,banyak memberi pengajaran,byk menghabiskan masa aku blablabla

Zach Van Alley said...

Terima kasih kerana memberi peluang berbaringan dan lena di lantai A//Mince satu ketika dahulu.

Cursive said...

same-same.. (aku tukang jawab je)

Kronik Kronisme said...

sila baca entri aku kat situ: sape2 yg ade band tu, buat ler lagu tribute to a//mince...ehhehhe...

http://sketchyourbrain.blogspot.com/2009/03/nizang-dang-kenangang-1.html

Mince4AM said...

jang sudah ada satu lagu instrumental..aku nak mintak izin utk publish lagu dia utk tribute ni.. lama gile doh aku simpan sejak zaman uia dulu

AzUraAa said...

lamenye gambo ni.. mst manyak cite ni kan...

Anonymous said...

bleh kate hoo jek...a//mince hoo..
seribu satu kenangan ade neh...hahaha